El PP lamenta que Xàtiva “soles” rebrà 28.000 euros del programa EMCORP per a contractar aturats

Xàtiva rebrà 28.000 euros per a contractar persones desocupades del municipi. El lloc web de LABORA publicava aquesta setmana les quantitats assignades a cada població dins del programa de foment d’ocupació EMCORP, destinat a la contractació per les entitats locals de persones desocupades majors de 30 anys, durant almenys 6 mesos.

Des del PP censuren que el “govern PSOE+CS no aposta per l’ocupació. Amb eixa quantitat únicament es podrà contractar un parell de persones, a Xàtiva hi ha més de 2.600 persones inscrites com a demandants d’ocupació el mes de maig, 400 més que el mes de febrer del present any”.

Des del PP han destacat les xifres assignades a municipis de la zona com Ontinyent (84.000 euros), Gandia (218.000 euros), Alzira (115.000 euros), Canals (49.000 euros) o l’Alcúdia de Crespins (28.000 euros).

“Amb la utilització d’aquests programes d’ocupació complim dos objectius fonamentals, en primer lloc es dóna una oportunitat a persones desocupades i en segon lloc fan tasques importants en el municipi, per això no entenem que l’equip de govern no aposte per aquests projectes”, afirmen des del Partit Popular i destaquen que “si hagueren arribat 80.000 euros s’hagueren pogut beneficiar sis famílies xativine”.