El PP presenta un programa per “convertir Xàtiva en la ciutat que tots mereixem”

  • El Museu de l’Almodí va acollir l’acte d’inici de campanya on M. José Pla va donar a conèixer els eixos principals i les propostes dels populars per recuperar la confiança dels veïns

El Partit Popular de Xàtiva va presentar la seua candidatura a les eleccions locals en un acte celebrat al pati del Museu de l’Almodí. La candidata M. José Pla va mostrar els eixos del programa popular junt als 24 integrants que conformen la llista.

Segona recordava Pla “la realitat, encara que molts la vulguen amagar és que Xàtiva es transforma i es converteix en la ciutat que coneixem i gaudim governant el Partit Popular. La realitat és que malgrat una crisi brutal que altres partits van negar però que tots patim, els populars vam deixar a Xàtiva una economia molt sanejada i un pla d’ajust preparat que ha fet que hui la ciutat continue pel bon camí econòmic”.

Per a la candidata del PP “ja tenim el 90% de les infraestructures aconseguides i ara és hora de treballar amb polítiques personalitzades, que ajuden les necessitats diverses de totes les persones”.

Durant l’acte, la formació popular va anunciar mesures com una nova baixada d’impostos i la bonificació del rebut del fem; la rehabilitació del servei de bus urbà per a estudiants universitaris; l’elaboració d’un pla comercial llevant pressió fiscal a tots aquells que vulguen obrir una empresa; baixar el preu de les denúncies de l’ORA, ampliar targetes als residents i preguntar a la ciutadania si s’ha de suprimir; dotar als centres educatius de la figura d’infermer escolar; subvencionar l’import de l’educació de 0 a 3 anys; recuperar l’homenatge a Bruno Lomas; crear la Regidoria de Bixquert i Carraixet, entre d’altres iniciatives.

Durant el seu parlament, M. José Pla va asseverar que des del PP “treballem per a convertir Xàtiva a la ciutat que tots ens mereixem i ara gaudim, amb encerts i amb errors, però amb honradesa i amb respecte a tothom”.