El PP Xàtiva acusa a l’equip de govern d’utilitzar a les persones amb discapacitat amb “finalitats electoralistes”

El Partit Popular de Xàtiva ha emès un comunicat on acusa a l’equip de govern, concretament a la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, d’utilitzar a les persones amb discapacitat de amb “finalitats electoralistes”.

 

El comunicat diu així:

“El govern popular va aprovar en la seua última junta de govern, ja passades les eleccions, una ajuda extraordinària individualitzada de 12.100 euros a les persones amb discapacitat del centre ocupacional la Costera. Aquesta ajuda extraordinària cobreix les aportacions que han de fer els usuaris del centre per copago fins al mes de desembre del present any.

El nou govern de la ciutat, en el seu afany de protagonisme i cercant sempre la crítica a les accions de l’anterior govern, no solament s’apropia d’accions ja aprovades i engegades pel govern popular sinó també es permet utilitzar-les amb finalitats electorals faltant a la veritat de forma reiterada.

L’obsessió que tenen alguns regidors del nou govern i les al·lusions constants a l’anterior els porta a parlar en tots els mitjans de comunicació de deutes que no existeixen, d’ajudes a les persones més necessitades com a assoliments propis.

Aquest és el nou temps a Xàtiva, un temps en el qual s’utilitza el discurs de la participació i de la transparència per a confondre a la ciutadania, apropiant-se del treball d’uns altres i utilitzant-ho per a vendre a la gent una imatge de proximitat que realment no existeix”.