El PP Xàtiva afirma que “la campanya contra Rus els afavorirà en vots”

  • Els populars asseveren que “els continus atacs de l’oposició es deuen a la por de que revalidem una nova majoria absoluta”

El Partit Popular de Xàtiva ha presentat el seu primer vídeo de campanya, amb l’objectiu de transmetre i recordar als ciutadans totes les actuacions realitzades pel govern popular en aquests últims 20 anys.

La peça audiovisual presenta un dels quatre eixos del programa. Aquest primer se centra en Cultura, Educació i Fira i Festes. En breu, es llançaran els següents blocs, Turisme i Benestar Social, Serveis i Infraestructures i finalment Joventut i Esports.

El vídeo popular pot veure’s al Youtube i a la web www.ppxativa.com que en breu estarà operativa, i en les principals xarxes socials @PopularsXativa i facebook.com/ppxativa.

Aquesta nova web és per als populars una importantíssima eina de comunicació política que donarà a conèixer als ciutadans de primera mà la candidatura popular i el seu programa electoral.

El vídeo es va presentar ahir en la seu popular en una de les reunions que està mantenint la candidatura amb l’equip de campanya. Està previst que en els pròxims dies els membres de la llista electoral isquen al carrer a repartir en els diferents barris el programa que presenta l’equip del PP.

Una de les conclusions en les quals va haver unanimitat va ser en la constatació de “la por que senten les vuit restants candidatures a revalidar una majoria absoluta popular i que es manifesta en els continus atacs que dia a dia continuen realitzant al partit popular xativí”. Malgrat açò, el partit està cada vegada més unit i convençut que “molts dels vots que creien perduts van a ser per als populars per la campanya difamatòria que s’està fent en contra d’Alfonso Rus”.