El PP Xàtiva condemna l’atac a la seua seu

  • S’han produït greus danys materials destrossant les llunes exteriors del local

Durant la matinada del 19 al 20 de març la seu del Partit Popular de Xàtiva ha estat objecte d’un atac violent que ha produït greus danys materials destrossant les llunes exteriors del local. Esta acció ha estat portada a terme utilitzant objectes contundents que s’han usat per colpejar de forma molt violenta els cristalls exteriors de la seu, causant danys irreparables que provoquen la substitució de totes les llunes de vidre exteriors.

No és la primera vegada que la seu del PP situada a l’avinguda Ausiàs March de Xàtiva, pateix atacs. Fins este moment les agressions es limitaven a pintades, pegada de cartells i adhesius amb insults o tirar ous contra la façana, però aquest últim atac, és una demostració molt agressiva que evidencia unes maneres d’actuar pròpies de subjectes molt violents.

2El passat 4 febrer 2014 en la sessió plenària celebrada a l’Ajuntament es va aprovar una moció presentada pel grup Popular, en la qual entre altres qüestions s’aprovava per unanimitat, “Que tots els grups polítics representats en aquest Ple condemnen qualsevol tipus d ‘agressió a bens públics o seus de col·lectius de la nostra ciutat”.

“Estem davant d’un cas molt greu que ha de ser condemnat i, nosaltres com a Partit Popular de Xàtiva, condemnem l’ocorregut,  perquè fets com aquest suposen un atac al sistema democràtic i una actuació violenta que atempta contra el dret d’associació, ja que representa un atac directe a la seu d’un partit polític. Estes demostracions de caràcter vandàlic no tenen cabuda dins de l’Estat de Dret i han de ser condemnades per tots els que creiem en la pluralitat, la tolerància i la participació”, afirma Jorge Herrero, president de la formació.

“Per tot això -ha continuat- expressem la nostra repulsa cap a aquells que no saben conviure de forma pacífica i que entenen que la violència és un mètode d’expressió, atemptant contra la convivència i actuant contra el sistema democràtic”.