El pressupost per al 2019 a Canals compta amb subvencions culturals, esportives i sociosanitàries

  • L’alcalde Ricardo Requena va manifestar que “amb aquests pressupostos es dona una continuïtat al projecte que hem portat a terme durant quatre anys

L’Ajuntament de Canals, en el ple extraordinari celebrat la darrera setmana, va aprovar les subvencions municipals proposades per equip de govern actual amb unanimitat per a les subvencions culturals i sociosanitàries.

A través de la Regidoria de Cultura, Fira i Festes, s’ha adjudicat 10.000 euros per promoure i fomentar el desenvolupament de la Cultura i, d’una manera més particular, el patrimoni cultural de Canals.

La Regidoria d’Esports va proposar una subvenció de 125.000 euros que seran destinats per a clubs i entitats esportives sense ànim de lucre per a cobrir les despeses de manteniment i funcionament de les entitats i la participació en activitats esportives. També es destinarà part d’eixes subvencions a la promoció de l’esport base de les escoles esportives.

Per últim, l’àrea de Benestar Social, Serveis Socials, Sanitat i Salut va assignar 26.000 euros per a entitats representatives dels interessos de pacients i familiars i, a més, per a actuacions que promocionen i protegisquen la salut i la prevenció de la malaltia en l’àmbit comunitari.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, va manifestar que “amb aquests pressupostos es dona una continuïtat al projecte que hem portat a terme durant quatre anys, però també es marca l’inici d’un nou projecte que començarà en breus després de les eleccions i esperem que des de l’Ajuntament de Canals continue donant-se suport a les associacions i entitats locals que afavoreixen el dia a dia del nostre poble”.