El PSPV crea una web per conèixer la realitat dels impostos a Xàtiva

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la campanya organitzada pel PSPV anomenada ‘Revisar el teu rebut et compensa!’. Segons ha explicat Roger Cerdà, portaveu socialista a l’Ajuntament, aquesta proposta naix com a conseqüència de les afirmacions que l’alcalde, Alfonso Rus, va fer en el rarrer plenari. “Rus es va atrevir a afirmar que la pressió fiscal municipal, es a dir, el conjunt de taxes i d’impostos que paguem tots els ciutadans de Xàtiva i que estan fixats per el Consistori s’havia reduït respecte d’anys anteriors, anant en contra de les xifres oficials del Síndic de Comptes i del Ministeri d’Economia”, ha assegurat Cerdà.

Roger Cerdà va fer una demostració del funcionament de la web.
Roger Cerdà va fer una demostració del funcionament de la web.

Per aquest motiu, els socialistes demanen la col·laboració ciutadana i han posat en marxa una web (www.revisaelteurebut.com) on podran enregistrar les dades dels rebuts de contribució urbana de 2010, 2011 i 2012. D’aquesta manera, a l’instant l’usuari rebrà un correu on se l’informarà de la quantitat amb la que s’ha anat augmentant i, d’altra banda, el PSPV recopilarà la informació sobre els rebuts de l’IBI que es paguen a Xàtiva.

Així, el portaveu socialista ha destacat que “al primer veí que abans del 30 d’abril ens faça arribar un rebut de la contribució urbana de la seua vivenda del 2012 inferior al del 2011 i 2010, se li abonarà integrament l’import del darrer rebut”.