El PSPV-PSOE de Xàtiva celebra el 40 aniversari de la seua refundació

  • S’ha preparat un complet programa d’activitats amb la participació de les principals figures socialistes valencianes actuals

L’agrupació socialista de Xàtiva enceta els actes per commemorar els 40 anys de la seua refundació. El complet programa d’activitats previst donarà inici el proper dijous a les 19.30 hores amb la sessió inaugural a la Plaça Caldereria, on està prevista la participació del president de la Generalitat, Ximo Puig. En aquest acte està prevista la inauguració de l’exposició fotogràfica, de cartelleria i de documents històrics situada a la seu del partit.

A més del president de la Generalitat, durant les diferents sessions previstes els propers mesos participaran rellevants figures socialistes de la política valenciana: el president de la Diputació, Jorge Rodríguez; el conseller d’Hisenda, Vicent Soler; la consellera de Sanitat, Carmen Montón; l’exvicepresidenta del Govern, Mª Teresa Fernández de la Vega; l’exdiputada Maria Such; l’europarlamentari Enrique Guerrero, són alguns exemples.

L’alcalde Roger Cerdà ha remarcat la importància del PSPV-PSOE “en la construcció de la Xàtiva que coneguem, tant en els nostres anys al govern com en l’etapa d’oposició” i ha recordat que l’agrupació socialista de Xàtiva és la segona més antiga de la Comunitat.