El Real Madrid guanya el XIIIé torneig cadet del Genovés

  • El tercer lloc va ser per al València BC que es va imposar al CB Genovés

Els equips participants del València Bàsquet, Real Madrid, Joventut de Badalona i CB Genovés ens han ofert un meravellós espectacle de bàsquet cadet, durant el darrer cap de setmana al Genovés.

Aquest any, l’assistència de públic ha estat molt més nombrosa que en edicions anteriors, amb un Pavelló d’Esports ple de gom a gom i que confirmava el que s’esperava després de l’interés que havia despertat el cartell d’equips d’aquesta tretzena edició. Açò demostra l’ alt nivell de joc, espectacularitat i prestigi que ha aconseguit el Torneig Cadet del Genovés

Cal destacar el bon paper realitzat pel C.B.Genovés Júnior que ha estat un molt digne competidor, malgrat les diferències existents. “Gràcies xavals per l’esforç i la dedicació i  sobretot per ser un grup de gent en el que reialment val la pena estar”,foren les paraules dels seus entrenadors Jose Llopis i Ricardo Garica   en finalitzar elTorneig.

La disputa de la final, entre el Real Madrid i el Joventut, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Després del partit del dia anterior en que el Real Madrid va guanyar als de Badalona per una diferència de 4 punts, en la final el resultat va ser molt semblant. Dos equips que al final de la temporada van a lluitar pel campionat d’Espanya, amb un nivell molt semblant i amb unes ganes de competir que fan atractiu un esport com és el bàsquet. El resultat de la final de 72-70 és un reflexe del que ha estat el torneig. Un nivell molt parell per a dos equips molt competitius.

És tot un luxe veure jugar a xavals de 15 i 16 anys amb eixes qualitats i nivell de joc. De segur  que prompte els veurem competint, a molts d’ells, en equips ACB i d’Europa , com tantes altres promeses que han passat pel Torneig i hui ja són realitats als Clubs capdavantersd’ACB,

Prèviament es va disputar el partit pel tercer i quart lloc que va enfrontar al C.B. Genovés i al València BC on el resultat va ser de 28  a 111 en favor dels de la capital del Túria.

La classificació final fou la següent:

1r- Real Madrid

2n- Joventut Badalona

3r-València Bàsquet

4t-C.B.Genovés Júnior

El trofeu al jugador més valuós del Torneig fou per al jugador del Real Madrid Mario Nakic, jove de gran talent i amb un es grans condicions tècniques i físiques.