El secretari autonòmic de Turisme entrega les acreditacions de qualitat turística a les empreses de Xàtiva

  • Colomer destaca l’aposta per la qualitat com una garantia per al futur del sector

Dimecres al matí, el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, visitava Xàtiva per fer entrega de les acreditacions de qualitat a les empreses que s’han integrat en la xarxa SICTED de qualitat turística. Durant l’acte, celebrat a la Casa de Cultura, Colomer estava acompanyat per l’alcalde Roger Cerdà i per la regidora de Turisme, Mariola Sanchis.

Les empreses distingides en el dia de hui han estat A Peu Guies, Casa Rural Aldomar, El Poblet, Eventto Fusion, Hotel Murta, Hotel Vernisa i Pastisseria Sirope. A aquestes empreses se sumen serveis municipals com ara els museus de la Casa de l’Ensenyança i de l’Almodí, la Policia Local, la Tourist Info i el castell de Xàtiva. A més a més, cal recordar que 15 noves empreses han començat el procés d’integració en la xarxa SICTED durant aquesta segona edició del programa.

L’alcalde va agrair “l’aposta per la qualitat que han fet les empreses que han participat en tot el procés de formació i d’acreditació SICTED”. Cerdà ha afirmat que l’Ajuntament “sempre ha volgut estar al costat d’aquestes empreses i acompanyar-les en un procés important per a la consolidació d’una industria turística a Xàtiva”. De la mateixa manera, l’alcalde ha tingut paraules d’agraïment de cara a les noves empreses que s’han sumat a la xarxa SICTED.

Per la seua banda, el secretari autonòmic comentava que “més enllà del bon moment que viu el sector, el que ens toca fer ara és apostar per programes de qualitat com SICTED. No hem de gestionar la rutina, sinó buscar camins d’excel·lència. El futur del turisme a la Comunitat Valenciana pertany a aquelles ciutats que facen una proposta de valor compartida”.

Finalment, la regidora Mariola Sanchis, donava l’enhorabona a les empreses guardonades i ha fet un agraïment especial a les 15 empreses que participen en la nova fase del procés d’acreditació de qualitat SICTED.

SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions, on s’integra la ciutat de Xàtiva, és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el recolzament de la Federació Espanyola de Municipis  i Províncies, que treballa amb serveis turístics de fins a 32 oficis diferents, amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista.