El Sona la Dipu Pop-Rock 2013 porta a Malú al Gran Teatre de Xàtiva

Alfonso Rus i el diputat provincial de Joventut, Miguel Bailach, van oferir en el matí d’ahir una roda de premsa en l’Ajuntament de Xàtiva per a presentar la primera semifinal del certamen ‘Sona la Dipu Pop-Rock’ 2013 que tindrà lloc el pròxim 7 de juny.

La capital de la Costera serà l’encarregada d’acollir aquest esdeveniment que se celebrarà en el Gran Teatre amb la participació dels grups Oopstell, The Soda Club i Communique. Una vegada finalitzen aquestes tres actuacions, serà el torn de gaudir de la música de Malú que interpretarà davant els seus seguidors els seus temes més coneguts. Les actuacions començaran a les 22:30 hores, però l’obertura de portes serà una hora abans, a les 21:30 hores, facilitant així l’entrada als assistents.

IMG_0990El president de la Diputació de València i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, va afirmar que serà una nit “espectacular” ja que ve a Xàtiva una cantant “molt consolidada” i va recordar que “açò no es fa per Malú, sinó per a recolzar als grups valencians que és un dels millors patrimonis que disposem en la nostra terra”.

Per la seua banda, Miguel Baillach va destacar que “aquest tipus d’actuacions tracten tant de promocionar els grups novells així com d’ajudar als Ajuntaments amb actuacions totalment gratuïtes” i va anunciar que hi ha altres cinc semifinals programades per tota la província el guanyador de la qual es coneixerà en la final que se celebra cada any a Xàtiva per la Fira.

El dilluns es podran adquirir les invitacions en l’Ajuntament i solament es repartiran dos per persona fins a finalitzar les 1.200 existents. Així i tot, cal tenir en compte l’aforament de 750 localitats del Gran Teatre, per la qual cosa en arribar a eixa xifra no es permetrà l’entrada de ningú més malgrat disposar d’aquestes entrades.

IMG_1002Per açò, Ramón Vila, regidor del Gran Teatre, va demanar “paciència i comprensió” perquè se va a ser “molt estricte amb l’aforament i amb les normatives sobre aquest tema”. Així mateix, l’edil va augurar un “ple històric” ja que la cantant “està molt per damunt de quan va vindre fa dos anys a més de l’èxit de participar recentment en un conegut programa de televisió”.

Finalment, Pacó Barberá, director del Sona la Dipu, va ressaltar que aquesta iniciativa “és ja un referent a nivell espanyol i ha anat molt més allà del que esperàvem, amb actuacions de grups en esdeveniments de primer nivell mundial com l’Arenal Sound”.

En l’acte, també va estar present Oreto Segura, diputada d’Educació.