El temporal de pluja deixa dos morts a la zona

El temporal de pluja que ha assotat la província de València durant aquests dies ha conclòs amb dos morts en les localitats de Xàtiva i Énguera.

La víctima de Xàtiva, indigent de 57 anys, va morir en la cova en la qual vivia des de feia mesos en la costa del castell i que es va inundar per les precipitacions de les últimes hores, deixant atrapada a la víctima.

L’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, va informar ahir a la vesprada del rescat amb èxit d’aquesta persona per part de dos agents de la Policia Local, els qui van entrar en la cova que estava inundada fins al nivell del pit, dificultant el moviment de la persona auxiliada. Aquest va ser traslladat a l’Hospital Lluís Alcanyís on finalment va morir.

La víctima d’Énguera, a la Canal de Navarrés, és un home de 64 anys que s’hauria vist sorprés per un torrent d’aigua quan conduïa el seu vehicle, segons fonts policials. Les mateixes fonts expliquen que inicialment es va trobar el seu cotxe i després el cadàver de l’home en una rambla.

Amb la d’aquests homes són tres les víctimes mortals a la Comunitat provocades per l’episodi de pluges torrencials després de la mort d’un home diumenge passat a Finestrat, que va ser arrossegat per un torrent d’aigua en una cala de la zona.