El temporal de pluja deixa sense classe als alumnes del CEIP Vicent Gironés d’Ontinyent

  • L’alcalde Jorge Rodríguez posa a disposició de la Conselleria tots els recursos municipals per tal de reprendre les classes quan abans 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha posat a disposició de la Conselleria d’Educació tots els recursos municipals al seu abast perquè els alumnes del CEIP Vicent Gironés puguen reprendre les classes quan abans. La pluja de les últimes hores ha anegat el centre públic, actualment en obres per la substitució de la coberta, afectant la majoria de les aules i despatxos. Tot i que l’ajuntament havia oferit a la conselleria fer-se càrrec dels autobusos per traslladar demà l’alumnat i el professorat a un altre centre educatiu, la direcció territorial de la conselleria ha decidit suspendre almenys les classes d’este dilluns.

Tant l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, com membres del seu equip, estaven durant el matí de diumenge inspeccionant les instal·lacions i entrevistant-se amb la direcció del centre i els responsables territorials d’Educació per posar a disposició de la Conselleria els recursos municipals que siguen necessaris.

Després dels contactes amb la conselleria, Jorge Rodríguez emetia un ban en el qual s’exposa que “seguint instruccions de la Conselleria d’Educació i vists els danys ocasionats per les pluges es procedeix a suspendre les classes” d’aquest dilluns. En el mateix escrit s’explica que al llarg del matí de hui s’informarà de les accions que la Conselleria d’Educació vaja a prendre per recuperar les classes.