El teu somriure està en bones mans amb Clivadent

Aquesta setmana hem parlat amb Rubén Guerrero, gerent de Clivadent Xàtiva, que ens ha donat totes les claus per a recuperar el teu somriure gràcies els tractaments dentals que ofereix aquesta clínica.

IMG_0930I és que en Clivadent tens al teu abast un ampli ventall de possibilitats. Des de les més comunes neteges o el tractament de càries, fins a cirurgies, ortodòncia i implants. Tot açò gràcies a que disposen del personal especialitzat en cada àrea que t’oferiran el millor servei i la millor atenció.

Diferenciant-se d’altres clíniques, en Clivadent tenen, per exemple, a l’ortodoncista durant tots els dies, i no cal esperar-se diverses setmanes fins a poder tornar a concertar una cita amb aquest especialista.

Per si fora poc, Rubén està especialitzat en pròtesis, per la qual cosa garanteixen en tan sols 24 o 48 hores disposar de la teua, un servei molt destacat que en altres establiments tarden setmanes en aconseguir.

IMG_0932Clivadent ofereix als seus clients pressupostos personalitzats, perquè sempre s’ajusten als preus depenent dels tractaments. En aquests moments et pots beneficiar d’una promoció d’implant més corona acabada per 999 euros. A més, els pensionistes i jubilats disposen d’un 10% de descompte durant tot l’any. A açò cal sumar-li la financera pròpia que permet finançar els tractaments fins a cinc anys, des de 300 euros i sense límits.

Com has pogut comprovar tot són facilitats, perquè en Clivadent Xàtiva, el teu somriure està en bones mans.

 

Adreça: C/ Vicente Boix, 5 1ª -2ª. Xàtiva.

Horari: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i de 16 a 20 hores. Dissabtes de 10 a 14 hores.

Telèfon: 96 227 75 30 – 647 611 372

Email: clivadent_@hotmail.com