El torneig cadet del Genovés va reunir més aficionats que mai

  • La disputa de la final, entre el Cajasol Sevilla i el Joventut, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació

Els equips participants del València Bàsquet, Cajasol Sevilla, Joventut de Badalona i CB Genovés ens han ofert un meravellós espectacle  de bàsquet cadet durant el darrer cap de setmana al Genovés.

Aquest any l’assistència de públic ha estat la més nombrosa de totes les edicions amb un Pavelló d’Esports ple de gom a gom i que confirmava el que s’esperava després de l’interés que havia mostrat el cartell d’equips d’aquesta onzena edició. Açò demostra el alt nivell de joc, espectacularitat i prestigi que ha aconseguit el Torneig Cadet.

Cal destacar el bon paper realitzat per el  CB Genovés Júnior que ha estat un molt digne competidor, malgrat les diferències existents. “Gràcies xavals per l’esforç i la dedicació”, foren les paraules de l’entrenador local Julio Garcia  en finalitzar el torneig.

La disputa de la final, entre el Cajasol Sevilla i el Joventut, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Després del partit del dia anterior en el que el Cajasol Sevilla va deixar escapar una diferència important, en la final sempre va anar per davant en el marcador, en diferències inclús que estaven al voltant dels 20 punts, encara que el darrer quart, els jugadors de la Penya van tindre opcions inclús d’apropar-se a diferències per davall dels 8 punts. Tots dos equips van  posar en la pista un bàsquet que no va decebre a ningú, ja que ens varen oferir espectacle, intensitat, emoció i encert en totes les vessants del joc. El resultat final de 87-73 demostra la clara superioritat en aquest partit final. De segur que prompte els veurem competint, a molts d’ells, en equips ACB i d’Europa, com tantes altres promeses que han passat pel Torneig i hui ja són realitats als Clubs capdavanters d’ACB, noms com: Claver,  P.Aguilar, Rabaseda, P.Tomàs, J.Franch, N.Llovet, Q. Colom, Radovan Kouril, i d’altres en Lliga LEB.

Prèviament es va disputar el partit pel tercer i quart lloc que va enfrontar al CB Genovés i al València BC on el resultat va ser de 31-94 en favor dels de la capital del Túria.

El trofeu al jugador més valuós del Torneig fou per al sevillà  i jugador de la selecció espanyola Manu Vàzquez, jove de gran talent i condicions tècniques i físiques.