El Xàtiva sènior femení de vòlei va vèncer per 3-1 al CV Picassent

Nova victòria del sènior Femení de primera autonòmica que van vèncer al CV Picassent per 3-1 (25-14, 25-21, 20-25 i 25-22), amb domini de les de Claudio Fantin en els dos primers sets. Les visitants van saber reaccionar i millorar el seu joc a partir de la tercera màniga. En l’últim set cap dels dos conjunts aconseguia dominar la situació, però finalment el Xativa van agafar les regnes i van aconseguir vèncer (25-22).

Dissabte passat el públic del pavelló xativí va poder gaudir d’un de les trobades més intenses i emocionants de la lliga nacional de voleibol aquesta temporada. El Xàtiva Voleibol va vendre cara la seua derrota davant un CV València que va estar més encertat, 1-3 (20-25/25-22/19-25/23-25).

Canvis en la classificació: el CV València i el CV Almoradí són lideres amb 24 punts, seguits del Voleibol Elx club de futbol (22), Tarragona (20), Manacor (Mallorca) amb 18, Xàtiva amb 17 punts i Cieza (17). Sera precisament a Mallorca on viatjaran dissabte que ve els de Xàtiva, de nou amb l’obligació de guanyar per a no quedar despenjats definitivament de les primeres posicions.

El sènior masculí de lliga autonòmica grup nord van vèncer per 2-3 en la pista del Samarucs de València. Partit amb alts i baixos de tots dos conjunts. La clau va estar en el segon set que van perdre els de Emilio Prats per 32-30, la qual cosa va donar ales als locals. De nou els de Xàtiva van vèncer el tercer set (17-25), encara que van perdre per un just 25-23 en la cambra. Un cinquè set d’infart amb remuntada èpica dels Xàtiva que van haver de superar un 12-8 en contra, per a vèncer finalment per 16-18.

Victoria del juvenil Femení de segona autonòmica per 1-3 al Real de Gandia, en trobada en el qual les de Xàtiva van cedir inexplicablement un set. Afirmar que mantenen la senda de victòries que els permet ocupar la segona posició en la taula.

El juvenil masculí va perdre a Elx per 3-0 en partit de la primera autonòmica juvenil masculina per la classificació al Campionat d’Espanya, un rival superior als de Xàtiva.