El Xàtiva Voleibol de lliga nacional aconsegueix una victòria important contra el Tarragona

Dissabte passat es va disputar en el pavelló municipal de voleibol la trobada de lliga nacional masculina entre el Xàtiva Voleibol i el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona amb victòria del Xàtiva per 3-1 (15-25, 25-20, 25-18, 28-26). Triomf i tres punts importants no solament per l’entitat del rival, segon en la classificació, sinó també per la necessitat de sumar per a no quedar despenjats.

El Tarragona va donar mostra de qualitat ja des del primer set, mostrant un joc compacte en totes les seues línies i aprofitant ben els errors inicials en recepció dels xativins. Es van apuntar un resultat contundent al seu favor (15-25). El més destacable en aquest set de l’equip de Xàtiva va ser el debut en lliga nacional del jugador juvenil Tomas Juan. L’equip viatja a Gandia dissabte que ve, un partit clau per la necessitat de punts que tenen els de la Safor que vénen de guanyar contra el Sabadell.

El Xàtiva sènior masculí de primera autonòmica van vèncer dimecres passat en l’encontre de la desena jornada contra l’equip del Centre d’Alt Rendiment de Xest per 0-3 (21-25, 22-25, 21-25). Aquesta victòria permet als d’Emilio Prats mantenir la tercera posició en la taula, a poca distància del CV València. Els xics del Centre d’Alt Rendiment van lluitar, però els de Xàtiva van saber resoldre millor en els finals de set.

En els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, són onze els equips de voleibol de la categoria superior d’Iniciació al Rendiment, destaquem la victòria de l’equip Infantil masculí de segon any a València per 0-3 contra el CP Conqueridor. En cadet femení, les del Xàtiva de segon any van vèncer a les de primer any per 3-0. En infantil femení victoria del capdavanter Col·legi Dominicas de segon any per 3-0 contra l’Escola Municipal de segon any, les de Pilar Larriba han guanyat tots els seus partits i no han cedit cap set. Destacar també l’encontre de l’Escola Municipal de primer any que va aconseguir un set davant un equip superior com el CV Gandia (1-3) que ostenta la tercera plaça. El Col·legi Claret manté la segona posició en vèncer contra el Dominicas de primer any per 3-0.