El Xàtiva Voleibol de lliga nacional venç al CN Sabadell i ja és quart

El Xàtiva Voleibol masculí de la lliga nacional va vèncer al Club Natació Sabadell per 3-0 amb parcials (25-22, 25-19, 25-19).

Igualtat en finalitzar la primera volta, líder Elx Voleibol Club de Futbol (19 punts), seguit del CV València (18) i del CV Almoradí (18), en quarta posició els de Xàtiva amb 17 punts, seguits per Manacor (Mallorca) (16), Cieza de Múrcia (15) i Tarragona (14).

Respecte a la trobada, el CN Sabadell va ser un equip molt lluitador en totes les facetes de joc, especialment en defensa, per la qual cosa l’equip de Xàtiva es va haver d’emprar a fons en bloqueig i atac. El primer set va transcórrer igualat (12-12), fins que les accions de bloqueig del Xàtiva van marcar el punt d’inflexió en el control del partit (18-15), podent mantenir l’avantatge de diversos punts (25-22).

L’efectiu bloqueig del Sabadell en la segona màniga va facilitar als catalans la igualtat inicial (10-10), encara que l’efectivitat en els primers temps d’atac dels locals va tornar a desequilibrar la balança (16-12) i apuntar-se un 25-19 a favor.

El tercer set va ser el més clar per al Xàtiva, un decisiu avantatge inicial de 5-0, que va portar al Sabadell a jugar a contra corrent, unit al fet que els locals van cometre pocs errors (25-19).

Dissabte que ve els espera un partit molt important en Almoradí

Va vèncer el sènior masculí de lliga autonòmica Grup Nord, en la pista del CV Alfafar per 0-3. Els de Emilio Prats no ho van tenir gens fàcil. Els de Xàtiva ocupen la tercera posició.

Victoria del juvenil Femení de segona autonòmica per 3-0 enfront del Liceu de Paterna, en una trobada amb parcials clars i bon treball de les xiques dirigides per Claudio Fantin, que aconsegueixen ascendir a la segona posició en la taula.

El juvenil Masculí no va poder amb el CP Conqueridor a València i va perdre per 3-1 malgrat jugar un bon partit. Els de Xàtiva havien quedat tercers del Grup Nord i per tant s’han classificat per a disputar la lliga per la classificació al Campionat d’Espanya, que solament els dos primers poden aconseguir. Encara que lluny de l’abast de les primeres posicions, el nivell de la competició donarà l’oportunitat als jugadors xativins de millorar molt tècnicament.

Quant als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, dels onze equips de Xàtiva en iniciació al rendiment destacar:

Cadet Femení, El Xàtiva Voleibol de segon any es va proclamar campió del grup 3, malgrat la derrota en l’última jornada a Gandia per 3-1 i jugarà amb els millors equips en la nova lliga. Les cadets de primer any van perdre per 2-3 enfront del Reial de Gandia.

Cadet Masculí, el Xàtiva Voleibol va perdre 1-3 enfront del CP Conqueridor en un mal partit dels de Xàtiva, que finalment han quedat tercers de grup i hauran de treballar molt per a arribar als llocs de final autonòmica.

Infantil Femení, acabada la primera fase de grups, el Xàtiva Dominicas 2-A va vèncer per 0-3 a Gandia i es proclama líder del Grup 3. Aquest resultat va afavorir al Xàtiva Col·legi Claret que en vèncer al Xàtiva EM 2-A per 0-3 aconsegueix la segona posició. Un èxit el que tots dos equips estiguen en el nou grup A amb els dos millors equips de cada grup.

L’Infantil femení Xàtiva EM 1-A va guanyar al Xàtiva Dominicas 1-A per 3-0.

Infantil masculí Xàtiva 2-A va vèncer per 3-2 al Lledo School British de Castelló en partit molt igualat, els de Adrià Borreguero són segons mancant dues jornades. El Xàtiva primer any va vèncer al Gandia per 0-3 i el Xàtiva Claret va perdre a Castelló per 3-0.