El Xàtiva Voleibol masculí de lliga nacional venç al CV Gandia en partit de pretemporada

Ahir es va disputar en el Pavelló de Voleibol xativí la trobada de pretemporada de lliga nacional masculina entre el Xàtiva Voleibol i el CV Gandia, amb victòria de l’equip de Xàtiva per 3-1 (25-16, 20-25, 25-19, 25-15).

El conjunt de la Costera està deixant bones sensacions en aquests primers encontres, els nous jugadors es van adaptant al sistema, i tots es preparen per a una temporada que tindrà més nivell que les ultimes edicions. La majoria d’equips s’han reforçat en haver quedat un menor nombre de participants en les lligues nacionals.

En tres dels quatre sets, els de José Sanchis van tenir més continuïtat en el joc que els seus oponents, van cometre menys errors en recepció i defensa i van combinar bé les jugades d’atac. En el primer i quart set va haver un major avantatge per als de Xàtiva i el tercer va estar més igualat. Els de el CV Gandia van mostrar la seua millor cara i una gran faceta atacant en la segona màniga.

Es van disputar també prèviament altres dues trobades amistoses dels equips autonòmics. El sènior masculí van vèncer al CV Oliva per 3-0 en un partit en el qual els de Xàtiva van ser superiors al seu rival. El conjunt xativí, que disputa el Grup Nord de la primera autonòmica, ja comença el primer partit de la lliga oficial contra el CAR de Xest dimecres que ve.

D’altra banda el sènior femení no van poder contra el CV Quart, campió de la passada edició, un rival lluny de l’abast de les xativines. Les de Claudio Fantin afronten la pretemporada sabent que són un equip recentment ascendit a la primera autonòmica i encara que no van tenir regularitat, si que van presentar bones pinzellades de joc en determinats moments.

Hi ha que destacar també la matinal del dissabte al matí en categories infantil, cadet i juvenil femení, amb la participació d’equips del CV Gandia, i equips de Xàtiva, de l’Escola Municipal, del Col·legi Claret i del Col·legi Dominicas. Es van disputar un total de set partits amb bona participació de jugadores i públic assistent en les graderies, l’objectiu era preparar la pretemporada d’iniciació al rendiment dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, on participaran huit equips femenins de Xàtiva.

Pròxims partits, dia 5 d’octubre al Pavelló municipal de Voleibol Xàtiva:

10 h. Matinal infantil, cadet i juvenil masculina de preparació Jocs Esportius Comunitat Valenciana.

Sènior femení pretemporada a les 17 hores Xàtiva – CV València

Lliga nacional masculina pretemporada a les 19 h Xàtiva – CV València