El Xàtiva Voleibol sènior masculí ascendeix a la lliga de plata espanyola SM2

  • Caterina Ponce García del Xàtiva Voleibol a la convocatòria definitiva de la Selecció Espanyola per al torneig europeu

El Club Voleibol Xàtiva confirma la participació del seu equip sènior masculí per ascens en la lliga de plata del voleibol espanyol SM2. Xàtiva torna a l’elit del voleibol masculí espanyol, i l’equip representarà a la ciutat i a la Comunitat Valenciana per tota la geografia espanyola, incloent les Illes Canàries i les Balears. Magnífica notícia per a l’esport xativí, que afronta el futur amb una gran responsabilitat i il·lusió.

La seu de la Reial Federació Espanyola de Voleibol va acollir el passat dimecres el sorteig del calendari de competició de la Superlliga Masculina 2. La categoria de plata del voleibol nacional va conèixer d’aquesta manera el seu full de ruta per a una emocionant campanya on dotze equips lluitaran, en un periple que constarà de 22 jornades en Lliga Regular.

La SM2 comptarà amb la participació d’equips amb solera a la categoria, com el Futbol Club Barcelona, ​​el EMEVE de Lugo descendit de la lliga professional, els equips gallecs que ja van militar en la lliga la temporada passada Aldebaran Sant Sadurniño, Club Vigo Voleibol i el Nàutic Boiro. El Llars Mundet de Barcelona i el CV Leganés, al costat del equip representant de la Concentració Permanent de la RFEVB, CyL Palència 2016 i els nouvinguts a la categoria CV Can Ventura Palma de Mallorca, Club Pacense de Badajoz, Platges del Médano de Tenerife i Xàtiva Voleibol.

La Lliga Regular disputarà la seua primera jornada el dia 3 d’octubre i tindrà el tall per a la Copa Príncep al final de la primera volta en la jornada que es disputarà el 12 de desembre. Els dies 8 i 9 de gener del 2016 es disputarà el torneig del KO, la Copa Príncep d’Astúries en seu encara per determinar i on estaran els quatre millors conjunts de la competició en finalitzar la primera volta. El 16 de gener arrencarà la segona volta del torneig de lliga que posarà fi a la competició el 9 d’abril del 2016.

La jugadora del Xàtiva Voleibol Caterina Ponce Garcia, en la convocatòria definitiva de la Selecció Espanyola Femenina de menors (sub-16) per disputar el prestigiós torneig europeu WEVZA. Caterina, que té 15 anys i ja ha estat internacional en dues ocasions, es troba des del passat dia 1 de juliol a la concentració permanent de Soria, i ara disputarà el WEVZA sub-16, un torneig de l’Associació Zonal d’Europa Occidental, en el qual participaran les seleccions de Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Holanda, Portugal, Suïssa, França i Espanya, que es disputarà aquest any a Espanya, a Valladolid esta setmana.