El xativí Amadeo Blanquer queda subcampió autonòmic en els 3.000 obstacles

L’atleta de Xàtiva, Amadeo Blanquer va aconseguir dissabte passat en les pistes de L’Alfàs del Pi el subcampionat Autonòmic en la prova dels 3000 m. Obstacles, amb una marca de 10´41 (marca que no millora la que tenia és temporada).

Amadeo va ser l’únic representant del C.A.X. en la categoria promesa, però no obstant açò en la de veterans el club xativí comptava amb una nodrida participació. Set medalles van aconseguir els de el C.A.X. en els Autonòmics per a la seua categoria: Rafaela García va fer or en 800 amb 1´35” i plata en els 400 m.l. amb 1´11”; altres dues medalles aconseguia també Montse Más en els 100 i 200 m.l. (en ambdues proves la de plata) , i altres dues Vicenta Bañuls en els 800 (bronze ) i els 200 m.l. (bronze).

Montse podium aut.a.l.En l’apartat masculí, les medalles foren per a Daniel Calatayud en els 400 m. tanques (plata amb 1´35”) i en llançament de javelina de 700 grs. A més, Antonio Ventura en els 200 m.l. i Ramón Ureña en els 800 m. Van estar en la final.

En els Campionats Autonòmics Infantils de proves combinades celebrats el diumenge en les pistes de Castelló, la representant del C.A.X, l’atleta de L’Ènova, Marina Pons va aconseguir millorar la puntuació amb la qual s’havia classificat per a aquests Autonòmics (1.240 punts) en acabar la competició amb un total d’1.452 punts i acabant en el lloc 19; les seues marques van ser: 16,92 en 80 m. tanques, 1´21 en altura, 6´79 en pes, 3´84 en longitud i 19´70 en javelina.

En la quarta prova del Circuit de la Diputació de València, els 10 kms Nocturns de la Platja de Gandia, l’atleta de la Llosa de Ranes, Hèctor Llorca pujava al podi en la categoria de Juveni-Promesa en aconseguir la tercera posició. Bones classificacions també per a les veterananes: Montse Más, Concha García i Vicenta Bañuls.

Hector LLorca GandiaPòdium en la Pujada a la Plana de l’Alcúdia de Crespins per a Oscar Luján, 2n en la categoria de Cadets Masculins amb un temps de 11’37” en una carrera de 2.850 mts.

Per al cap de setmana vinent els atletes juvenils del C.A.X hauran de cercar les medalles en els Campionats Autonòmics per a la seua categoria en les pistes de L’Alfàs del Pi, mentre que els juniors tindran el seu Campionat Provincial a Sueca.