El XI concurs de música festera “Francesc Cerdà” ja té guanyadors

  • ‘Claridad’ de Pablo Olivas Marcoes va imposar amb un premi valorat en 2500€

El XI Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà”, en la seua modalitat de marxa mora, és un certamen musical organitzat anualment per l’Ajuntament de l’Olleria juntament amb la Junta Central de Festes de Moros i Cristians i la Societat Escola Musical Santa Cecilia del municipi.
Enguany el jurat ha estat compost per Ignacio Sánchez, Ferrer Ferrán i Saúl Gómez, personalitats molt representatives en el món de les bandes. Una vegada presentades i interpretades les quatre obres finalistes, Claridad, Il Zajj, Aires i Jarvey, per la Societat Escola Musical Sta. Cecilia de l’Olleria, van anar els encarregats de decidir baix la presidència de l’alcalde, José Vidal, que la seua obra guanyadora fóra ‘Claridad’ de Pablo Olivas Marco amb un premi valorat en 2500€.
El públic assistent també va tenir l’oportunitat de votar la seua obra entre les quatre finalistes. D’igual forma, baix la presidència del primer edil i després de contar els vots va ser declarada ‘Il Zajj’ d’Ángel García Martínez l’obra guanyadora del Premi del Públic valorat en 500€.
A més del concert es va presentar una edició de les partitures dels 10 primers anys del concurs i una edició especial en CD també amb les peces guanyadores dels 10 anys de concurs: ‘Francesc Cerdà 10 anys de Concurs (2005-2014).’
L’alcalde, José Vidal, ha destacat l’emotivitat d’aquest certamen cultural en estar dedicat al gran músic, mestre i compositor local “Francesc Cerdà”.