Elegeix salut i llueix el teu millor somriure amb Pilar García del Caño

Aquesta setmana hem visitat la Clínica Dental de Pilar García del Caño, on tens a la teua disposició una àmplia gamma de serveis perquè lluïsques el teu millor somriure i perquè gaudisques de la millor salut de la teua boca.

IMG-20130513-WA0005

Amb més de 12 anys d’experiència, aquesta clínica s’ha convertit en un referent en el sector tant en les especialitats odontològiques tradicionals com en les més avançades.

Així, podràs triar entre odontologia conservadora, blanquejament dental, ortodòncia, endodòncia, pròtesi i radiologia. Tot açò en unes àmplies instal·lacions totalment condicionades i dotades de l’última tecnologia per oferir el millor servei.

I és que Pilar, a més d’odontòloga, també està especialitzada en odontopediatria, sens dubte la millor opció perquè els teus fills s’habituen i gaudisquen de les tan temudes visites al dentista, gràcies a l’excel·lent tracte amb els més xicotets.

IMG_0179Tot açò gràcies a un equip molt professional i experimentat que han aconseguit la major satisfacció dels seus clients gràcies al seu bon fer i el servei més proper.

Per tot açò, elegeix salut i llueix el teu millor somriure amb Clínica Dental Pilar García del Caño, de segur que ho agraeixes.

 

Adreça: Baixada del Carme, 6. Xàtiva.Pilar junt a Mirey i Mila, higienistes.

Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i de 15:30 a 19:30 hores.

Telèfon: 96 228 42 65

Email: clinicapilargarcia@yahoo.es

Web: clinicapilargarcia.es