Els ‘Comerços In’ posen en marxa la festa de les rebaixes a Ontinyent

  • Des d’ahir i durant tot el dia de hui, els establiments que formen part de l’associació Comerç In participen en una acció conjunta amb grans descomptes a Ontinyent, repetint per segon any la festa d’inici de rebaixes

Ahir començava a Ontinyent l’anomenada com a “festa de les rebaixes”, iniciativa que aquest any compleix el segon aniversari i que pretén impulsar els comerços adherits a l’associació de Comerç In.

Era el passat dijous quan el president de Comerç In, Rafael Vaello, acompanyat per la regidora de Comerç, Sayo Gandia, presentava aquesta innovadora iniciativa de potenciació dels comerços i serveis de la ciutat.

Els comerços i serveis “In” donen, d’aquesta manera, inici formal al període de rebaixes d’estiu, I ho fan de la millor forma, amb una festa. El president de Comerç In, Rafa Vaello, explicava que “amb aquestes actuacions unificades, des de l’associació es treballa en l’enfortiment del comerç local, dotant de major potencial al centre urbà d’Ontinyent”.

Amb la festa de les rebaixes es plantegen dos dies per anar de tendes d’una manera diferent. Comerç In s’ocupa, una vegada més, d’amenitzar les compres fent que la gent ixca a passejar i a visitar els comerços del centre urbà. Els establiments es mantindran oberts en l’horari habitual: hui dissabte de 10.30 a 13.30 hores.

Els clients podran trobar descomptes de fins al 50% en els diferents establiments de moda i complements (roba infantil, home i dona), sabates, joieries, òptiques, casa i decoració, electrodomèstics, oci i esport… També en serveis d’informàtica, salut i benestar, fotografia, assegurances o immobiliària hi haurà preus especials i promocions per començar amb bon peu la temporada de rebaixes.

Hi haurà ambientació als carrers en aquesta entretinguda cita dels veïns d’Ontinyent i comarca amb els comerços i serveis “In”. Durant tot el matí de hui hi haurà castells inflables per a que els més menuts puguen divertir-se mentre els majors “van de tendes”. Per participar en aquestes accions els clients hauran de visitar un establiment associat i recollir el seu tiquet.

La festa de les rebaixes coincideix per uns dies amb la important campanya que s’està duent a terme per commemorar el 15 aniversari de l’Associació, “Suma’t als 15 Anys de Comerç In”. Un gran esforç per part de tots els establiments associats per seguir oferint a visitants i compradors del xicotet comerç un món d’avantatges.

Entre altres accions, la campanya brinda a tots els clients la possibilitat de participar amb cada compra realitzada entre el 15 de juny i el 15 de juliol en sortejos de fins a 225 regals.

Rafa Vaello destacava la important labor que des de l’associació es porta realitzant des dels seus inicis per revitalitzar l’economia local, exercint de motor -des de l’àmbit comercial i de serveis- per a la dinamització d’altres sectors i ajudant a posicionar la imatge exterior d’Ontinyent com a ciutat viva i en progrés permanent. “Comerç In té un paper rellevant en la conformació de la ciutat com un verdader centre comercial obert”, ressaltava.

El president de l’associació recordava l’impuls constant que, amb activitats creatives i idees innovadores com aquesta, generen sinèrgies per fer d’Ontinyent un punt d’atracció comercial al territori. I agraïa el suport de l ‘Ajuntament d’Ontinyent i la Direcció General de Comerç per poder dur a terme tota aquesta classe d’accions, fent especial incidència en qui ha estat regidor de Comerç en l’última legislatura, Joan Sanchis.

Per la seua part, Sayo Gandia, nova responsable de la Regidoria de Comerç, donava “15.000 gràcies” a l’Associació pel seu treball, destacant com “molt positiva” la labor de Comerç In amb activitats que contribueixen a convertir el carrer en un lloc festiu; activitats que a més estan obertes a altres comerços no associats, i en les quals “anem a seguir col·laborant, perquè des del Govern d’Ontinyent sempre hem defensat la importància de treballar junts per la ciutat”, avançava.

Captura de pantalla 2015-06-26 a las 11.08.06