Els conjunts masculí i femení del Familycash Xàtiva voleibol no van aconseguir puntuar a la jornada de superliga2

Les activitats dels equips de les categories de base segueixen totalment parades.
Es va guardar un minut de silenci, abans de cada partit  per la mort del Director Tècnic de la Federació de la Comunitat Valenciana, José García Parres. Un històric i incansable lluitador del voleibol valencià i nacional. Descanse en Pau.

El Familycash Xàtiva voleibol femení van cedir per a un partit igualat davant el AVG Almeria per 0-3 (23-25 ​​/ 15-25 / 22-25). No van poder treure res positiu les d’Alessandro Cosentino i Jose Manuel Marti contra les andaluses, tot i les poques diferències apreciades en la pista. Igualadíssim primer set en el qual les de Xàtiva van anar per davant (10-7). Es va igualar el marcador gràcies a l’efectivitat en l’atac d’Almeria (11-12). Seguia tot molt parell i emocionant, amb resultat incert (19-20). Un final de set apassionant 22-23 en què les de Xàtiva van lluitar fins al final, però que van solucionar les d’Almeria amb atacs imparables. A la segona mànega les de Xàtiva van arrencar bé (5-1) forçant el temps mort de l’equip andalús. Les Almeria van aconseguir reduir la distància en el marcador gràcies a l’encert en la sacada que va dificultar i molt la recepció xativina. Es van embussar les de Xàtiva a la meitat de set, amb un excessiu nombre d’errors no forçats que va atorgar massa avantatge a l’equip andalús, que guanyava finalment per 15-25. De nou va tornar la igualtat en el tercer set, les de Xàtiva no es van resignar a anar-se’n de buit, però les visitants volien amarrar bé el resultat, amb 13-14 les espases estaven en alt i van obligar a el temps mort visitant. Després de l’empat a 15, les d’Almeria van aconseguir trobar de nou el seu joc amb un atac molt efectiu i bones defenses (16-19), moment en què els entrenadors locals van haver de demanar temps mort. Un final de set en el qual el AVG Almeria van estar molt segures i no van errar, aconseguint mantenir l’avantatge adquirit i arribant a la fin amb 22-25 al seu favor. Les màximes anotadores del partit van ser pel AVG Almeria: Rocío Rivilla amb 15 punts, i per part del Familycash Xàtiva: Laura Mascarell: 10 punts i Paula Verardo amb 10 punts.

Propera jornada: Familycash Xàtiva es desplacen a Tenerife per disputar el partit contra el líder Costa Pedra, el proper dissabte 27 de febrer a les 17 hores.

El Familycash Xàtiva voleibol masculí no va poder aconseguir la victòria i van cedir contra el Leleman València, per 0-3 (20-25, 17-25, 14-25). Els de Larry Creus, Rafa Mora i Claudio Fantin van començar el partit molt concentrats, mantenint la tònica dels partits anteriors. Amb 10-7 al seu favor semblava que podien encarrilar el set, però els visitants van aconseguir reduir les distàncies aprofitant errors locals i van forçar l’empat 15-15. A partir d’aquí va ser un altre partit diferent, el València van treballar molt bé en bloqueig i en atac, i es van distanciar en el marcador. Els set errors de servei de l’equip xativí en el primer set, van condicionar el resultat, massa avantatge per a un equip visitant, que amb una major regularitat van acabar guanyant per 20-25. En la segona mànega tornem-hi, encara que els de la capital van aconseguir fer-se amb un avantatge que els va permetre jugar amb força comoditat (7-12). L’equip de Xàtiva va jugar a contra corrent, van tractar d’arriscar, però no van sortir bé les coses i van veure com el segon set va caure també de la banda visitant. Amb 0-2 en contra per Xàtiva, els de valència van seguir amb la mateixa regularitat de el set anterior, podent arriscar contínuament, intents tímids del Xàtiva per retallar diferències que no van aconseguir (8-12), malgrat que ho van seguir intentant fins al final . El València seguia amb un gran treball en bloqueig i atac, que va anar augmentant les diferències en el marcador. En suma, victòria merescuda del Leleman València, i un major nombre d’errors del que resulta habitual de l’equip de Xàtiva, que ara ja ha de pensar en la propera jornada.
Propera jornada: Familycash Xàtiva viatgen a Mallorca el proper dissabte 27 de febrer a les 18:30 hores per enfrontar-se al Refoart Vòlei Muro, un partit molt important per a tots dos conjunts.

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana ha prolongat la suspensió de les competicions autonòmiques i els Jocs Esportius a l’almenys fins l’1 de març de 2021 per adaptar-se a la nova ordre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per l’alta incidència de la covid -19 a la Comunitat Valenciana.