Els donants de sang a l’Alcúdia de Crespins ja tenen el seu homenatge

  • Aquest any, amb 138 donacions, s’espera superar la xifra de 156 aportacions de 2012

El dimarts va tenir lloc l’acte d’inauguració de la Font i Panell en el Centre d’Atenció Primària en homenatge als donants de Sang de l’Alcúdia. L’acte va comptar amb la presència del director del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i el Director Gerent de l’Àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent.

IMG_3162L’Alcalde de la població, Javier Sicluna, i la corporació municipal juntament amb la regidora de Sanitat, va agrair als presents els quasi 40 anys de donació del poble, sent un homenatge “just i merescut” a tots els donants de sang.

Sicluna, que a més exerceix de metge, va entendre que era el moment idoni per a fer un homenatge en agraïment a totes és persones que ofereixen aquest ben tan preuat com és al sang per a ajudar als altres. “La donació és de vital importància en el nostre sistema de salut, i l’any passat en el nostre poble es van aconseguir 156 donacions de sang, dels quals vuit van pertànyer a nous donants, i en enguany ja portem 138 donacions i s’espera superar-les xifres de l’any passat”.

En l’acte es va col·locar una placa commemorativa en el Centre de Salut per a la memòria i com un bàndol permanent per al foment de les donacions de sang a l’Alcúdia de Crespins.