Els jugadors de volei platja, amb moltes opcions d’acudir als nacionals

  • El Campionat d’Espanya infantil es disputarà en la localitat gallega de Boiro, de l’1 al 3 d’agost

El Campionat Autonòmic de Volei Platja infantil i cadet dels XXX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzats per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, finalitzarà a Benidorm el pròxim dia 5 juliol, serà una jornada decisiva para diversos equips, entre ells els de el Xàtiva Voleibol.

Les platges de la Malvarrosa a València i del Gurugú de Castelló han sigut els escenaris de les jornades autonòmiques prèvies.
El Club Voleibol Xàtiva participa amb quatre equips, tres conjunts cadets masculins i un infantil masculí, que han obtingut resultats dispars.
En categoria cadet masculí (sub-17), la primera jornada disputada a València no va resultar fructífera per a l’expedició xativina, cap dels tres equips va poder superar la quarta posició, així el Xàtiva CM1 van acumular 76 punts sobre 100. Mentre que el Xativa Voleibol CM2 i CM3 van aconseguir obtenir 52 i 48 punts respectivament.

Va canviar el panorama en la segona jornada celebrada a Castelló, on el Xativa CM1 va obtenir la primera posició del torneig, en una disputada final contra el líder de la classificació general, CV Mediterrani. L’equip de Xativa va puntuar els 100 punts possibles i accedeix a la segona posició en la classificació general amb 176 punts, per darrere del Mediterrani amb 192. El Xativa CM2 acumula 128 punts, i el Xativa CM3 116 punts.

Si en l’última jornada, els de Xàtiva aconsegueixen una bona classificació, podria col·locar-los com representants de la Comunitat Valenciana en els Campionats d’Espanya de la categoria que es disputen a Galícia del 25 al 27 de juliol i en la localitat de Dumbria-Cee.
En categoria infantil masculí, l’equip de Xativa va tenir sort dispar en les dues primeres proves. En la primera jornada aconseguia puntuar 84 punts, mentre que en la segona jornada a Castelló, aconseguia la segona plaça (92 punts). La classificació general està liderada per  el Mediterrani de Castelló amb 200 punts, seguit del UCAM Alacant amb 176 punts,  empatats amb els de Xàtiva. Les espases en alt per a l’última jornada. El Campionat d’Espanya es disputarà en la localitat gallega de Boiro, de l’1 al 3 d’agost de 2014.

Borja Reyes Gimenez, jugador del club voleibol Xàtiva, ha sigut preseleccionat para disputar el Campionat d’Espanya de Volei Platja de Seleccions Autonòmiques en Edat  Escolar (sub-17). Es disputarà en la Platja de les Peixateries de Santiago de la Ribera (Múrcia), del 28 al 30 de juny de 2014.  El jugador del voleibol Xàtiva, juntament amb altres cinc jugadors, s’ha desplaçat a la Universitat d’Alacant per a ultimar la preparació i concretar la llista definitiva de la Selecció de la Comunitat Valenciana, que dirigeix Javier Bosma, medallista olímpic a Atenes 2004