Els menys golejats de tot el futbol espanyol

L’Olímpic de Xàtiva segueix sumant rècords en aquesta temporada històrica per a l’entitat. I és que si després de la victòria d’aquest cap de setmana davant l’Hospitalet per 1-0 es proclamava campió d’hivern, també aconseguia alçar-se com l’equip menys golejat de tot el futbol espanyol, empatat amb l’Eibar i el Real Jaén, aquest últim amb un partit menys.

Després de tornar a deixar la seua porteria a zero a la Murta el passat diumenge, els xativins sumen únicament deu gols en contra en 20 partits, el que converteix al conjunt de Toni Aparicio en l’equip menys batut del futbol espanyol, professional o semi professional.

Cap dels vint equips de Primera, ni dels vint de Segona A ni dels altres vuitanta de Segona B ha rebut menys gols. En la Primera Divisió el Màlaga acumula 13 gols encaixats amb dos partits menys i a la lliga Adelante el intractable Elx ha rebut 11 amb els mateixos enfrontaments que l’Olímpic.

En una categoria on el gol es ven tan car com és la Segona Divisió B, mantenir la porteria a zero és sinònim d’èxit. L’Olímpic ha aconseguit acabar 15 dels 20 partits disputats en lliga fins al moment sense rebre cap gol. En els cinc partits restants on sí li han marcat, sols el Valencia Mestalla amb dos gols i l’Alcoyano amb quatre han aconseguit materialitzar més d’una ocasió.

Unes dades que conviden a l’afició xativina a seguir somiant a escassos dies del partit contra el Benissalem que marcarà l’inici de la segona volta.