Els programes esportius municipals de la Canal de Navarrés rebran més d’11.000 euros

La Diputació de València, a través de la seua Àrea de Joventut i Esports, ha destinat un total d’11.111 euros a 8 ajuntaments de la comarca de la Canal de Navarrés per a dur a terme activitats de programes esportius municipals 2013.

El diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, ha manifestat que “seguint la vocació de la Diputació de València i l’interès del president de la mateixa, Alfonso Rus, hem apostat de nou pels ajuntaments i per les associacions esportives i juvenils”.

“Amb aquestes ajudes la Diputació de València persegueix intensificar l’activitat esportiva en gran part dels municipis de la província. S’ha prevalgut específicament les ajudes a la pilota valenciana, en les seues diferents modalitats, a través de les Escoles Esportives Municipals”, ha assenyalat el diputat responsable de l’Àrea de Joventut i Esports.

D’aquesta forma s’està proporcionant als ciutadans els mitjans necessaris i, alhora, facilitant les condicions per a la promoció de la pràctica esportiva. “S’ha establert el marc adequat perquè eixa activitat física puga desenvolupar-se perfectament i que porte al ciutadà a sentir-se millor, tant física com a social i psicològicament”, va comentar Miguel Bailach.

“Es tracta d’una ajuda per a ajuntaments de tota la província de València i és una aposta més de la Corporació i del president per a continuar ajudant a l’esport i a la joventut”, va finalitzar el diputat.