Els Reis Mags omplin Xàtiva d’il·lusió

Un any més Ses Majestats d’Orient no van voler passar de llarg en el seu recorregut i van arribar a Xàtiva amb la intenció de complir els somnis dels més menuts i portar-los tot allò que esperaven amb tanta impaciència. Puntuals a la seua cita, a les 17 hores entraven al camp de La Murta, un estadi abarrotat per a l’ocasió que en els moments previs va gaudir de l’orquestra Salmagundi i de l’animació de la companyia de Teatre de la Lluna.

Tot seguit, va arribar el moment més esperat per tots els presents, l’arribada dels Reis Mags a lloms dels seus camells i acompanyats pels seus patges reials. Tot i l’atrafegat dia van tenir un lloc per atendre molt amablement a L’Informador i els tres van coincidir a ressaltar “com s’han portat de bé aquest any els xiquets de Xàtiva”, a més d’afirmar vindre “carregats de regals” per a tots ells.

Melcior va assegurar que “val la pena el viatge llarg i calorós fins ací per estar envoltat de tota aquesta magnífica gent”. Per la seua banda, Gaspar va remarcar que el seu regal més important és “la il·lusió i l’esperança per al futur que es transformarà en benestar per a tota la gent que ho necessita”. Finalment, Baltasar va dir que té “uns informes molt positius on em consta que els xativins s’han portat molt bé” i va prometre que ningú es quedaria sense el seu regal.

Posteriorment, els tres Reis van rebre personalment a cada un dels xiquets presents, amb els que es van fer fotos i els van repartir milers de llepolies. A causa de la gran quantitat de gent, l’acte es va allargar fins ben entrada la vesprada i va finalitzar minuts abans de la Cavalcada.

Aquesta Desfilada va començar al voltant de les 19:30 hores i va transcórrer des de l’antic ‘Cine Avenida’, per l’Avinguda Selgas i l’Albereda Jaume I. Els Reis d’Orient van estar acompanyats de buffons, arlequins, xancuts, malabaristes i músics, entre d’altres personatges de fantasia, i van repartir caramels a la gran multitud de menuts i no tan menuts que van presenciar aquest acte.

CONSULTA LES MILLORS IMATGES DE LA VESPRADA FENT CLICK ACÍ