Els sindicats aproven per unanimitat els nous pressupostos municipals de Xàtiva

  • El nregidor Garcia Terol considera que és un fet quasi insòlit que demostra la bona direcció de l’executiu municipal

El nou equip de govern ha obtingut el recolzament de tots els sindicats de l’Ajuntament (CCOO, USO, UGT i SPPL) als pressupostos de 2016. El vot favorable i per unanimitat s’ha produït este matí en la mesa de negociació celebrada entre l’Ajuntament i els representants dels treballadors. “Es tracta d’una molt bona noticia i d’un fet que no passava des de feia anys. Este recolzament ens demostra que estem anant en la bona direcció”, ha dit Joanjo Garcia Terol (Compromís), regidor de recursos humans.

A més, en esta mesa de negociació l’Ajuntament ha llançat el compromís de recuperar al llarg de la legislatura incentius i ajudes per als treballadors municipals. Garcia Terol ha anunciat que es recuperaran les ajudes familiars i sanitàries i que s’establiran els mecanismes per contribuir al pla de pensions.

Des de la regidoria de Recursos Humans també s’ha volgut agrair el talant negociador dels sindicats. “Hem elaborat uns pressupostos molt complicats perquè portem arrastrant una herència enverinada per això encara ens felicitem més de tindre el recolzament dels treballadors per seguir endavant”, ha dit Garcia Terol.