Els socialistes de la comarca plantegen un nou COR

La comissió executiva comarcal socialista ha celebrat una sessió conjunta amb els alcaldes i alcaldesses per planificar la posada en marxa de les mancomunitats de la Costera i la Canal i dissenyar el futur del Consorci de Residus. Es va tractar d’una reunió molt participativa, es va analitzar l’informe del secretari general, Xavier Simon, al respecte i la composició política de tots dos ens supramunicipals que atorguen al PSPV-PSOE la majoria absoluta dels vots ponderats en les dues mancomunitats.

Segons Simon “les mancomunitats van a ser una potent palanca de canvi al servei de les persones de la comarca i un espai polític i administratiu de participació i de proximitat”.

Respecte al COR Xavier Simon va declarar que “es va a obrir un diàleg efectiu amb la societat comarcal i amb les institucions públiques, en què els ajuntaments tindran el protagonisme en la definició del model, de la gestió i de conformació dels òrgans de govern i del funcionament diari d’aquest servei bàsic; és el moment de definir el futur del COR en un àmbit de participació, diàleg i consens”.