En contra de la normativa per als animals de companyia

  • Aposten per facilitar als propietaris de gossos espais urbans tancats (parcs per a gossos) per poder portar els seus animals

L’Associació de Veïns del barri nord-oest de Xàtiva es postula en contra de la nova normativa municipal per a animals de companyia. Així ho ha assegurat en el seu últim butlletí informatiu. Afirmen que fa temps que van tractar aquest assumpte amb els regidors corresponents i van donar solucions alternatives. Aposten per facilitar als propietaris de gossos espais urbans tancats (parcs per a gossos) per poder portar els seus animals i un cop facilitades aquests espais aplicar la normativa actual.

L’associació es manifesta en contra de la despesa dels 50.000€ que suposa l’aplicació de la nova normativa donada la situació econòmica actual i segueixen apostant pels parcs especialitzats i per més vigilància als carrers, en considerar més efectiu i rendible.

En un altre ordre de coses tornen a insistir que des del mes de maig de 2012 estan esperant entrevistar-se amb l’alcalde de la ciutat. S’ha cursat la petició tant a través d’Internet com per escrit a través del registre d’entrada sense tenir encara cita.