En marxa el Festifoto de Canals

Des de hui fins al 30 de novembre, AFCA, Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats, organitza amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals “FESTIFOTO 2013 , Festival de la Fotografia a Canals .

La programació d’ aquest any compta amb tallers, conferències, mostra de curtmetratges, exposicions … totes activitats relacionades amb el món de la fotografia, que es desenvoluparan al llarg de tot el mes al Centre Cultural “Ca Don José” i el Centre Cultural Calixt III.

Hui a les 19:00 tindrà lloc l’acte inaugural amb la taula rodona “L’evolució de la fotografia durant els darrers 25 anys” a càrrec de diversos presidents d’agrupacions fotogràfiques de la Comunitat, per continuar amb l’obertura de l’exposició de càmeres antigues i material de laboratori analògic “25 anys de fotografia a Canals”.

El Festival de la Fotografia a Canals “FESTIFOTO”, aglutina durant el mes de novembre tot un seguit d’activitats que imparteixen fotògrafs de relleu dins el panorama nacional i que li donen un caràcter de festa de la fotografia  perquè tot el poble de Canals i de la comarca puga gaudir d’aquest món de la imatge, cada vegada més present a la nostra societat.