Encontre ple d’al·licients contra l’UD Alzira

  • L’Olímpic afronta un partit d’històrica rivalitat contra un candidat a l’ascens

La Murta acollirà aquest diumenge un dels partits més atractius de la temporada. A partir de les 17 hores es rebrà a l’Alzira, equip que arriba a Xàtiva lluitant pels llocs de promoció a la segona B i en gran moment de forma. A la primera volta el partit va acabar sense gols. Els de la Ribera tenen jugadors de molta qualitat a la plantilla i no s’espera enfrontar-se a un equip que busque únicament mantenir la porteria a zero, com altres equips que han visitat el recinte blanc. La rivalitat històrica, la situació a la classificació de tots dos equips, la proximitat, fan preveure una de les millors entrades a la Murta. Des del club s’espera una destacada afluència d’espectadors, tant de l’equip alzireny com a locals. El cos tècnic ha destacat el suport rebut a Muro, suport que s’espera multiplicat aquest diumenge.

En allò estrictament esportiu Jero López no podrà comptar amb tots els seus efectius. Manu Fuster, i és una de les bones notícies de la setmana, ha rebut l’alta mèdica. Ha entrenat ja amb la pilota però és prematur entrar a formar part de la convocatòria, té que agafar la forma encara després de setmanes sense competir. Rifaterra també continua de baixa. Edu Serrano ha entrenat amb normalitat però encara que el jugador es veu en condicions de jugar, es va a esperar a l’entrenament d’avui. Qui està gairebé descartat és Fran Momparler. El jugador va patir un cop en un dit del peu a Muro el que li va produir una dolorosa inflamació. Durant la setmana ha passat un procés febril. És seriós dubte. Pepín va tenir algun problema en l’entrenament de dijous però està disponible. Deng continua sent jugador de l’Olímpic tot i que el jugador ja no ha acudit als entrenaments. No se l’espera.

L’Olímpic té l’oportunitat de seguir una setmana més com a equip i de mantenir o augmentar la diferència respecte als altres equips. En aquesta jornada de disputa un partit entre dos rivals directes, Novelda i Castelló. L’anunciat descens de les temperatures pot ser també un factor a tenir en compte aquest diumenge. Es comprovarà l’eficiència de la segona torre amb focus led instal·lada.