Enrique Perigüell: “Amb aquesta escoleta, ajudem als pares i es beneficien els fills”

Un any més, Xàtiva albergarà l’Escoleta d’Estiu per a tots els xiquets de la ciutat que ho desitgen. El centre Gozalves Vera acollirà a tots aquests escolars que passaran els mesos de juliol i agost de 9 a 13:30 hores aprenent de la forma més divertida. Hem parlat amb Enrique Perigüell, regidor de joventut, que ens ha presentat aquesta edició.
Aquestes escoles de vacances sempre tenen una molt boa acollida. Què les fa tan importants?estiu x3 

Ens va sempre bé per molts motius, el principal és el benefici que suposa en conciliar la vida laboral dels pares amb les vacances escolars dels fills. A més, pense que més de dos mesos sense que els xiquets tinguen alguna activitat és massa temps. Per açò, en aquesta escoleta van a fer activitats, excursions, van a jugar… S’ho passaran en gran i a més aprendran. Amb aquesta escola, ajudem als pares i es beneficien els fills.

Què té de diferent a la resta d’escoletes que es poden fer a Xàtiva o en la zona? 

Inicialment és el preu. Hem apostat molt fort i pels dos mesos complets de juliol i agost, exceptuant la setmana de Fira, solament ix per 50 euros. Aquest preu és gràcies als programes de la ‘Dipu te beca’, que ens permet rebaixar els preus pel que fa a l’escola de Nadal o Pasqua.

Finalment, des de quan es poden apuntar els interessats? 

Enguany disposem de 140 places. Els que vulguen participar, a partir d’aquest dilluns 17, des de les 9 del matí en la Casa de la Joventut poden inscriure’s, fins a finalitzar places.