Es busquen solucions per al Quatre Camins

  • L’Ajuntament, l’UD Canals i el Canals Promeses CF es reuneixen amb la federació autonòmica de futbol

El darrer dimecres l’alcaldessa de Canals Mai Castells i el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports Vicent Tornero, junt amb el coordinador esportiu Alberto Vidal i alguns representants de l’UD Canals i el Canals Promeses CF, es van reunir amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per posar damunt la taula la problemàtica que hi ha al poble amb el camp de futbol Quatre Camins.

Tant per part de l’Ajuntament, com per part de la FFCV, s’expressa la ferma voluntat de solucionar la situació, que suposa, a hores d’ara, un problema esportiu en l’àmbit municipal.

Des de l’Ajuntament es va mostrar tant la necessitat d’intervenir en la instal·lació per millorar l’estat en què es troba, com les ganes d’aquest nou equip de govern en fer aquestes intervencions. Per part de la Federació, tant pel seu president, Salvador Gomar, com pel secretari general, César Calatayud, es va exposar la total predisposició en donar solució al problema, i es van mostrar desperts a implicar-se i anar fent els passos necessaris per a resoldre la situació el més prompte i millor possible.

Comunicaren que, en les pròximes setmanes, donaran trasllat de la problemàtica a la Federació Espanyola de Futbol, que és amb qui l’Ajuntament va signar el conveni de cessió del camp Quatre Camins el 2008, per tal d’agilitzar el tràmit.

Una primera presa de contacte molt positiva que comença a assentar les bases d’una solució que ja està més pròxima.