Es continua millorant l’entorn urbà de l’Olleria

  • Les actuacions han començat aquesta setmana i s’emmarquen en el Pla d’Actuació Programada per a les quals la Diputació ha destinat 60.000 euros

L’Ajuntament de l’Olleria ha considerat com a obres necessàries en la localitat l’adequació i renovació parcial del paviment i voreres de diversos carrers, donat el mal estat que presenten en algun dels seus trams i per la falta de seguretat vial que açò comporta. Aquestes actuacions han començat aquesta setmana i s’emmarquen en el Pla d’Actuació Programada per a les quals la Diputació de València ha destinat un total de 60.000 euros.

La nova obra que s’efectuarà consisteix en l’ampliació de voreres en l’avinguda Diputació, concretament en la cantonada del carrer Canonge Francisco Ferri, i en el carrer 25 d’Abril, amb el desplaçament de les seues lluminàries. D’aquesta manera, s’eliminaran la barreres arquitectòniques i es millorarà el tràfic per als vianants aconseguint una major seguretat urbana general.

D’altra banda, també s’inclou en aquesta segona fase d’obres la renovació del paviment en el carrer Santo Domingo que consisteix en el seu empedrat ja que s’han detectat defectes d’accessibilitat i malament estat de la calçada i de les voreres.

Aquesta intervenció se suma a unes altres que l’Ajuntament de l’Olleria ha realitzat al llarg d’aquests mesos. Per exemple, podem nomenar els treballs de renovació de l’asfalt dels carrers o trams següents: c/ Clariano, D. Quixot, Miguel de Cervantes, 1r Maig, Verge de Loreto, Alacant, Font Vella, Camí Albaida, prolongació de Juan XXIII, Verge dels Dolors i l’esplanada del pavelló municipal “La Solana”.

L’alcalde José Vidal, després d’una visita per a comprovar l’estat d’aquestes actuacions, ha assenyalat que “les obres són molt importants ja que existeixen voreres molt estretes, d’uns 90 cm aproximadament, sobre les quals estan disposades diversos fanals que impedeixen el pas dels vianants. Amb l’eliminació d’aquestes barreres arquitectòniques aconseguirem una millora per a l’accessibilitat i la seguretat vial dels nostres veïns”.