Es continua millorant l’entorn urbà i recuperant carrers deteriorats de l’Olleria

  • Aquestes obres van començar a principis de gener i s’han destinat 148.000 euros

L’Ajuntament de l’Olleria ha condicionat diversos carrers del municipi pel mal estat en què es trobaven. Aquestes obres van començar a principis de gener i s’emmarquen en els diferents plans provincials d’obres i serveis 2014-2015 per als quals, s’ha destinat un total de 148.018’01€.

La nova actuació consisteix a reposar paviment asfàltic en els carrers on s’han detectat agrietamients o desnivells en la superfície i en altres punts concrets del municipi que conserven defectes d’accessibilitat i un mal estat de la calçada, prioritzant la demanda ciutadana. Els treballs de renovació de l’asfalt ja s’han iniciat en els carrers o trams dels carrers següents: c/ Clariano, D. Quixot, Miguel de Cervantes, 1º Maig, Verge de Loreto, Alacant, Font Vella, Camí Albaida, prolongació de Juan XXIII i Verge dels Dolors i l’esplanada del pavelló municipal “La Solana”.

Cal destacar la instal·lació de reductors de velocitat, que també s’inclou en aquests plans provincials, sent el seu objectiu garantir així la seguretat dels vianants en el municipi. Alhora, a través d’aquests plans, l’Ajuntament ja disposa d’un nou elevador de fèretres, substituint a l’anterior que havia quedat obsolet i eliminant així les dificultats que anteriorment suposava pujar-los als nínxols superiors. L’adquisició d’aquesta plataforma suposa un avanç important que se suma a les contínues millores que s’han produït en el cementeri municipal en els últims anys.

A més, el consistori preveu millorar durant els pròxims mesos algunes voreres en mal estat donant resposta a demandes veïnals. Al voltant de 9.000 metres quadrats d’asfalt és el que el Consistori té previst renovar en aquesta primera fase d’obres.

L’alcalde, José Vidal Oltra, després d’una visita per a comprovar l’estat de les obres ha assenyalat que “en general, el paviment dels carrers està bastant deteriorat, a causa que durant molts anys no s’ha renovat i a les nombroses rases obertes per als diferents serveis. Hem hagut de prioritzar triant els punts més deteriorats i tractant de garantir al màxim la seguretat vial”.