Es garanteix la continuïtat del servei de transport universitari a Xàtiva

  • El pleg de condicions manté els preus del curs anterior

L’Ajuntament de Xàtiva vol transmetre a la ciutadania la garantia de continuïtat del servei de transport universitari per al curs 2015-2016. Hui, 10 de setembre, finalitza el termini de presentació d’ofertes per a la contractació, per procediment menor, d’aquest servei de transport. L’Ajuntament va obrir aquest procediment el passat 1 de setembre i l’apertura de pliques està prevista per al proper dilluns 14, en junta de govern. S’ha convidat a participar en aquest procés de contractació públic a 7 empreses de transport radicades a Xàtiva i localitats de les comarques veïnes.

Els autobusos oferiran tres serveis diaris d’anada i tres de tornada entre Xàtiva i les zones universitàries de València. Una vegada arribats a la capital, els vehicles faran parades a l’avinguda de Blasco Ibáñez, a la Universitat Politècnica, al campus de Tarongers i a la zona de les facultats de Burjassot.

Els horaris d’eixida des de Xàtiva seran a les 06:50, 08:55 i 13:45 hores. Els viatges de tornada des de València eixiran a les 12:10, 14:10 i 19:10h. El límit màxim de preu del servei que figura al pleg de condicions del procediment de contractació no ha variat respecte al curs anterior, la qual cosa indica que els preus no pujaran. En qualsevol cas, es mantindran o baixaran, en funció de l’oferta de l’empresa a que s’adjudique el contracte.

L’Ajuntament està estudiant la possibilitat de compensar a aquells usuaris que no han esgotat els abonaments adquirits, bé mitjançant el reintegre de les quantitats en concepte de viatges no realitzats o bé negociant amb el nou adjudicatari la validesa d’aquestos títols de transport durant un període transitori.