Es millora la pavimentació en entorns urbans degradats de Xàtiva

  • S’han invertit 300.000 euros de Diputació i les obres tenen un termini d’execució de cinc mesos

Dijous a primera hora del matí donaren començament les operacions de fresat del paviment existent en l’Av. de Selgas per a posteriorment realitzar la pavimentació d’aquesta avinguda. Així mateix el divendres i dissabte continuaren els esmentats treballs en els carrers Cosmògraf Ramírez i Acadèmic Maravall, respectivament. Les intervencions se centren principalment en la reposició del paviment existent en els carrers següents: Camí de Sant Antoni, Pintor Jacomart, Font de Sant Joan, Cerdan de Tallada, Carlos Sarthou, Prolongació Ximen de Tobia, Cosmògraf Ramírez, Acadèmic Maravall, Virrey Lluis Despuig, Av. de Selgas, pujada Españoleto, Av. País València i Honorato Juan; en un termini d’execució previst de cinc mesos.

En els carrers de l’Av. Pais València i de Honorato Juan està previst, a més de la pavimentació de la calçada, la reposició de voreres a causa del mal estat que es troben i a la necessitat d’adaptar-les a la seguretat dels vianants.

Segons ha afirmat el regidor d’Obres, Parcs i Jardins, Vicente Parra, “aquestes actuacions es realitzaran amb l’objectiu de millorar l’estat del paviment existent a causa de la deterioració ocasionada pel trànsit rodat i pels desperfectes ocasionats per les pluges i pel pas del temps. En alguns carrers ens hem vist obligats a incloure la reposició de voreres per a garantir la seguretat dels vianants, completant amb aquestes últimes les intervencions previstes en les obres de reparació de voreres que s’escometran en els pròxims dies”.

Aquesta intervenció compta amb una inversió prevista de 300.000 euros de pressupost de licitació, pagada per un Conveni per a la Reparació de Ferms en Entorns Degradats de Diputació.

Des del departament d’obres de l’Ajuntament de Xátiva es comunicarà als veïns i comerços afectats d’aquests carrers les intervencions previstes abans de donar començament les mateixes, així com la senyalització a l’efecte de retirada de vehicles i del trànsit rodat.

Així mateix, des de la regidoria s’ha incidit en demanar disculpes i paciència per les molèsties que es puguen ocasionar durant l’execució de les obres.