“És molt difícil trobar un lloc així a Espanya al preu que nosaltres oferim”

Situada a la Vall d’Albaida, més concretament en el terme de l’Olleria, s’alça majestuosa una edificació del segle XV, emanant història en cadascuna de les seues pedres. L’Alqueria Galim s’ha reinventat i constitueix un lloc ideal i especial per a la realització de noces i celebracions civils, reunions, esdeveniments, banquets i actes socials. Aquest espai està situat en el cor d’una enorme finca de més de 86.000 metres quadrats, fent de cada esdeveniment una ocasió particular per a envoltar-se d’un entorn privilegiat. Un paisatge únic, inigualable, inspirat en la cultura mediterrània. Fins i tot en l’exterior, tot està pensat per a agradar al comensal més exigent i un equip de professionals altament qualificats garanteix la qualitat i el bon gust. Alquería Galim és la masia per a noces per excel·lència de la província de València. Hem parlat amb Jesús Terol, gerent d’Alqueria Galim.

IMG_0359

Quines diferències trobaran els clients entre l’anterior etapa i aquesta nova?

Ho trobaran en tot. Sobretot ressaltar que no fem càtering, sinó que disposem d’una cuina pròpia, completament nova. Hem fet també diferents zones, des d’un ambient molt familiar fins a una zona més chill out, destinant-ho així a tot tipus d’esdeveniments ja siguen noces, batejos, comunions… o qualsevol altre que s’imagine. Un entorn natural que aporta un punt de relax propi d’una casa de l’any 1232.

Quins beneficis té disposar d’aquesta cuina pròpia?

IMG_0406El sabor, la qualitat… No ho portem de cap lloc i ho oferim recent fet als nostres clients. La creativitat i la tècnica avalen el treball dels responsables de la nostra cuina. La seua originalitat, qualitat, una cuidada presentació i un excel·lent servei fan que la nostra cuina siga una degustació gastronòmica sense parangó. Tampoc podem oblidar esmentar que ens agrada treballar sempre amb productes de primera qualitat, la missió de la qual és la d’aconseguir el sabor que marque la diferència, una diferència que els nostres paladars perceben, degusten i extrauen els sabors i textures en la seua màxima expressió.

A més, sou una empresa amb molta experiència en el sector.

Sí, la nostra empresa ha estat realitzant per exemple les carpes vip de la Formula 1, donant servei entre 2.000 i 4.000 persones diàries. Tenim molta confiança en el projecte i volem anar a poc a poc ampliant els serveis, obrint també un restaurant i que es convertisca en un projecte més gran.

Teniu algun tipus d’oferta per als clients?

Tenim vàries depenent de cada data. Podem posar des dels autobusos, depenent d’on vinguen els convidats, o muntar una discomòbil… Hi ha moltes opcions de cara a les diferents celebracions que realitzem i les necessitats del client.

En aquest complex existeix una Ermita pròpia, facilitant realitzar les noces en el mateix lloc.

IMG_0388Sí, la gent es pot casar ací, ja siga pel civil o per l’Església. Els oferim totes les comoditats perquè les seues noces siguen perfectes, i els nuvis poden demanar el que ells vulguen.

Perquè recomanaries als nostres lectors anar a celebrar un dels seus dies més especials en Alqueria Galim?

Perquè és un lloc preciós, amb un menjar i un servei excel·lent. Tota la gent que ve s’està anant contentíssima i nosaltres ens quedem molt satisfets per açò. Enguany estem tenint moltíssim treball perquè funciona molt bé el boca a boca. En aquests temps és molt difícil diferenciar-se de la resta i competim també molt en preu. Per açò, puc assegurar que és molt difícil trobar un lloc així a Espanya al preu que nosaltres oferim.

 

Adreça: Antic Camí d’Albaida, s/n. L’Ollería.

Telèfon: 670 320 325

Web: www.alqueriagalim.es

Email: jesus@alqueriagalim.es

Facebook: Alqueria Galim