Es presenta el Llibre de les Festes Majors 2013 de l’Alcúdia de Crespins

Divendres passat  es va presentar en la Sala Generalitat Valenciana del municipi de l’Alcúdia de Crespins el llibre de Festes Majors al Santíssim Crist i la Divina Aurora 2013. L’acte va comptar amb la presència de multitud de veïns de la localitat que abarrotaven el Saló de Plens engalanat per a tal ocasió.

La presentació va ser presidida per l’Alcalde de la localitat, Javier Sicluna, que va estar acompanyat del seu equip de govern i la Reina de la Festes, Mónica García Pastor amb les seues festeres. L’acte va ser dirigit i presentat pel Regidor de Festes Carlos Borredá.

la fotoEl Regidor de Festes va explicar el contingut del llibre, indicant que enguany s’ha treballat molt el disseny per a fer un treball de màxima qualitat. L’empresa encarregada de la maquetació i disseny del llibre va ser Duetcreatius de Xàtiva i segons Carlos Borredá va a ser del grat de tots els veïns. Un llibre de festes per a col·leccionar donat l’alt contingut històric i documental de l’Alcúdia de Crespins.

Com ja és tradició, es va nomenar a la Reina de les festes de fa vint-i-cinc anys, les festeres i la Reina a les quals els va regalar un exemplar del llibre.

L’acte va concloure amb unes paraules de Javier Sicluna qui va dir que espera celebrar unes “grans festes”, i encara que estem en moments molt delicats i de crisis, “l’Alcúdia de Crespins sempre ha sabut traure a tot estirar positiu en les seues festes majors”. Unes festes que va considerar “molt importants” per a aquesta localitat i amb una “àmplia participació ciutadana”.

Enguany la presentació de la Reina serà el dissabte, 24 d’agost i les festes se celebraran del 31 d’agost al 8 de setembre.