Es presenta la cinquena edició del Concurs Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes

  • Tindrà lloc el 6 i 7 de juliol per vent-fusta i 13 i 14 de juliol per vent-metall

El darrer divendres 1 de març es va presentar la cinquena edició del concurs de Joves Intèrprets a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes.

La presentació va estar a càrrec de José Javier Carreres, president de la Societat Musical de la Llosa de Ranes; Luismi Mateu, Representant de la Fundació Sanganxa i Evarist Aznar, alcalde de la Llosa de Ranes.

El Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes es ja tota una referència, amb quatre edicions per on han passat quasi 400 músics.

La presentació va començar amb un video on apareixien totes les col·laboracions i activitats que s’han portat a terme des de que es signara el conveni estes tres entitats, i les noves per aquest any. També es va donar a conèixer les noves obres per al concurs, els quasi 4.000 euros en premis i l’accés a la nova web.

Les dates per a esta nova edició seran el 6 i 7 de juliol per vent-fusta i 13 i 14 de juliol per vent-metall.

A més, va haver-hi música en directe amb alguns dels guanyadors del concurs en edicions passades, amb el trompetista Melchor J. Collado; la flautista Inés Cantos i el saxofonista Victor Agustí, acompanyats al piano per Adolfo García.