Es programen sessions informatives contra la drogodependència

  • Anna, Bicorp, Xella, Enguera, Estubeny, Navarrés i Novetlè reben ajudes del Programa provincial d’activitats preventives per a 2015

La Diputació de València ha destinat 59.890 euros al conjunt de les activitats contingudes en el Programa Provincial d’Activitats Preventives per a 2015, que està dirigit als municipis de la província de València amb una població inferior a 20.000 habitants.

El programa sobre Drogodependències està creat des de la Diputació per a mantenir un nivell de prevenció continuat, que aconseguisca a tots els municipis de la província, especialment als més xicotets i amb menys capacitat econòmica o tècnica per a açò.

En la comarca de la Canal de Navarrés els municipis que programaran sessions contra les drogodependències són Anna, Bicorp, Xella, Enguera, Estubeny, Navarrés i mentre que a la Costera està previst que es desenvolupe a Novetlè. Tot açò amb l’objectiu d’informar a la població sobre el fenomen de les drogodependències i altres conductes addictives, promoure canvis d’actituds que propicien una presa de decisions responsable davant les drogues, i sensibilitzar, implicar i capacitar a través de la formació, tant a pares com a mediadors socials i professionals, perquè puguen actuar com a agents preventius.

Les activitats formatives se celebraran de forma continuada i estaran dirigides prioritàriament a l’àmbit familiar, als joves i la comunitat, en general.