Es renoven les dependències de Benestar Social

El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha inaugurat la reforma de les seues dependències. L’actuació ha permès habilitar 6 nous espais d’atenció al públic, a més d’una sala de reunions. Amb aquesta nova configuració de l’espai de Benestar Social s’ha procurat garantir la confidencialitat dels usuaris que utilitzen el servei.

Un altre dels canvis és que la porta principal passa a ubicar-se a l’accés des de la Glorieta de José Espejo, amb la intenció de normalitzar el dia a dia d’aquest recurs públic. També, a partir d’ara, es podrà accedir a l’àrea de Benestar Social des de l’interior de la casa consistorial.

Les noves dependències han estat decorades amb un mural, obra de l’estudi de disseny gràfic BYG, el qual, mitjançant imatges al·legòriques, simbolitza que els serveis socials ajuden a donar la clau per millorar la situació dels usuaris, en línia amb el nou concepte de política social que inspira l’actuació de l’Ajuntament.