Es lliuren mascaretes a l’estació de tren de l’Alcúdia de Crespins per als usuaris del servei de Rodalia

  • Aquesta campanya, que tindrà lloc dimarts i dimecres, té per objecte facilitar l’hàbit d’ús de màscares als ciutadans que es desplacen en transport públic als seus llocs de treball

Des dels ajuntaments de Canals i de l’Alcúdia de Crespins s’informa que demà, dimarts dia 14, i dimecres dia 15 d’ abril l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil de l’Alcúdia de Crespins i Canals faran entrega als usuaris del tren d’ADIF de mascaretes higièniques per a garantir la seguretat dels viatgers per a desplaçar-se al seu lloc de treball. Aquesta iniciativa excepcional és per a complir amb la campanya “Cultura Protecció Personal” iniciada pel Govern de la nació.

Està previst que dema es repartisca entorn d’un 40% i el dimecres entorn del 60%.

Aquesta campanya té per objecte facilitar l’hàbit d’ús de màscares als ciutadans que es desplacen en transport públic als seus llocs de treball.

Per a determinar qui ha d’utilitzar aquestes o altres màscares, han de seguir-se les recomanacions de les autoritats sanitàries, en particular de la guia de bones pràctiques que ha elaborat el Ministeri de Sanitat.

L’ús de màscares només està recomanat quan no siga possible mantenir una distància de 2 metres amb altres persones, per la qual cosa si els desplaçaments es fan en vehicle particular, amb moto o caminant, no són necessàries.

En aquest sentit, els punts de lliurament seran en les estacions de tren, metre i estacions d’autobusos, sempre als qui prendran el transport públic i no als qui tornen d’aquest.

Des dels ajuntaments de l’Alcúdia de Crespins i de Canals agraeixen la col·laboració de tots el usuaris dels transports públics que han tingut en consideració utilitzar el tren per a acudir al seu lloc de treball.