Es tanca la temporada de futbol amb l’ascens de l’Ontinyent 1931 i del CD l’Alcúdia de Crespins

  • L’Atzeneta espera encara la data per disputar el playoff d’ascens a la Segona B

La Junta Directiva de la FFCV ha donat per finalitzada la temporada 2019-2020. S’ha decidit que no hi haurà descensos de categoria el que beneficia equips en posició de descens en data 14 de març, com el Llosa (Preferent), i a altres equips en situació complicada com l’Énguera (Preferent) o Moixent i Montaverner (Primera Regional). L’Atzeneta espera encara la data per disputar el playoff d’ascens a la Segona B, també el Castellonense a la Tercera Divisió. El Clariano i la Murta poden ser escenaris d’aquestes competicions.

El tancament de la temporada suposa l’ascens a la Preferent del CD l’Alcúdia de Crespins –segon en el seu grup– i de l’Ontinyent 1931 a la Primera Regional com a primer classificat.

Cal destacar en futbol base l’ascens a la Primera Regional Juvenil tant de l’Ontinyent 1931 com de l’Énguera, l’ascens de l’infantil del CD Xàtiva Futbol Base a la Lliga Autonòmica, el també ascens a la Primera Regional Infantil del CF Clariano, i l’ascens a la Preferent Cadet del CF Esport Base Ontinyent.

En altre ordre de coses, aquesta setmana s’ha avançat en l’acord de col·laboració entre FEBO Ontinyent i Ontinyent 1931, acord a què s’espera sumar al CF Clariano.

Per la seua part, l’Olímpic de Xàtiva ha iniciat la liquidació de l’actual temporada. Hi ha hagut una reunió de totes les parts implicades i ha hagut acord entre la Junta Gestora, cos tècnic i jugadors, representats en la reunió pels seus tres capitans: Frangi, Berna i Roda. Segons ha explicat el membre de la junta gestora de club, Pepe Colomer, “hi ha hagut bona predisposició per part de tots i es dóna la temporada finalitzada. Hem acordat els terminis de pagament del que queda, i s’ha arribat a un acord, important perquè es tanque com toca i puguem treballar sense problemes en la temporada que ve”. Abel Buades seguirà sent el responsable de l’equip, “és al 100% l’entrenador de la plantilla”. Segons el directiu “treballarem per estar dalt i fer millor les coses que aquest any, perquè és veritat que hem comès algun error. Intentarem corregir-los i donar guerra, que és del que es tracta”.

Presumiblement fins a l’octubre no torne la competició.