ESPECIAL COPA DEL REI – Rus: “A la Murta som favorits”

Alfonso Rus va aprofitar la roda de premsa econòmica de divendres per donar alguns detalls sobre l’emparellament coper. El CD Olímpic ha convocat una assemblea general de socis extraordinària el proper dilluns a les 20:30 hores, a la Casa de la Cultura de la localitat. L’únic punt en l’ordre del dia serà el de facilitar als socis del club tota la informació relacionada amb el partit de la Copa del Rei davant el Reial Madrid de 7 de desembre.

Segons va assegurar el mateix president Alfonso Rus, “es vol donar prioritat als socis”. Així, tot i que encara no s’han anunciat els preus de les entrades, però Rus sí que va avançar que els socis seran els primers a poder adquirir entrades, possiblement des del dimarts que ve, i la seua entrada tindrà una rebaixa del 50% del preu total. Unes entrades que seran especials “per evitar falsificacions” i d’una mida superior a l’habitual “per poder guardar-les de record”. Hi haurà un únic punt de venda: la taquilla del Camp Murta. Després dels socis la venda s’obrirà ja als aficionats de la ciutat. De moment no hi haurà venda a través d’Internet. Dilluns és probable que es presente també el cartell anunciador del partit.

Serà la propera setmana quan s’espera la visita de tècnics de seguretat del Reial Madrid, per estudiar les instal·lacions, així com de Canal Plus, per verificar la situació de les càmeres.

L’alcalde de la localitat va a afirmar que aquest partit “és important a nivell esportiu i social, però no ens va a solucionar res, ja que tenim molt poca capacitat i són moltes les despeses per adequar les instal·lacions”. Així mateix, es va mostrar confiat i va ressaltar que “a la Murta, l’Olímpic és favorit”.

Per al partit de tornada, Alfonso Rus va anunciar que està negociant amb Renfe per aconseguir un tren amb 280 places amb eixida i arribada a Xàtiva el mateix dia de l’encontre a Madrid. A més, també espera una reunió amb empresaris del sector hostaler local per potenciar l’assistència a comerços i locals d’oci durant el pont de desembre aprofitant la fita esportiva.