Esportistes i actors nacionals participaran en un partit benèfic a la Murta

El pròxim 4 d’octubre, a les 20 hores, es disputarà en el camp de la Murta de Xàtiva una trobada benèfica entre l’Associació de Futbolistes del València CF i un combinat de famosos.

Aquest encontre es realitza en solidaritat amb dos germans amb discapacitat de la localitat madrilenya d’Arganda del Rey, Alfonso i María, el primer mort fa menys d’un mes. Entre els famosos que participaren en la jornada destaca l’actor Eduardo Gómez de ‘La que se avecina’, Mario Vaquerizo, Rafa Guerrero, Oscar Pereiro, Nico Terol, Leo Segarra, Aspar, Rubén García, Fernando Romay… i molts més destacats esportistes i actors del panorama nacional que no han volgut perdre’s aquesta cita. En aquests moments hi ha ja venudes 1.200 entrades, i qui ho desitge pot adquirir la seua localitat pel preu de 3 euros. A més, tant el València CF com el FC Barcelona i el Reial Madrid han oferit una samarreta signada pels seus jugadors que se sortejarà durant el descans.

IMG_2311En la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment, va estar present Yolanda Sipan, regidora d’esports, així com Javier Gallego, cap del gabinet de l’Organització Impulsora de la Discapacitat i Vicente Iborra, Pilar Larriba i Loles Ballester com a representants de l’esport local.

Yolanda Sipan es va mostrar “orgullosa” per col·laborar amb aquesta causa solidària i va animar “a tots els ciutadans i esportistes de Xàtiva a participar en aquesta vesprada de festa”.

Per la seua banda, Javier Gallego va destacar que “Xàtiva ha sigut l’única ciutat d’Espanya que ha mostrat voluntat per a acollir aquest homenatge” i va agrair “la col·laboració de l’Ajuntament, de la Diputació i de tots els esportistes i famosos que estaran durant divendres que ve amb nosaltres per aquesta bona causa”.

Les portes de la Murta s’obriran a les 18 hora i hi haurà animació prèvia i diverses sorpreses fins a l’inici del partit.